L’Univers als mitjans de comunicació.


Al passar-hi per davant, és (gairebé) inevitable parar i observar. Impressionants fotos en blanc i negre que ens mostren les innocents cares de nens i nens d’entre 3 i 5 anys cobreixen el mur que protegeix el solar del carrer de Bailèn, on s’hauria d’estar ultimant la construcció del col·legi Univers, a Gràcia. Però, darrere el mur, el no-res. El terreny, en què per adquirir-lo l’ajuntament va invertir 15 milions d’euros el 2009, presenta un aspecte desolador, a l’espera que tant el consistori barceloní com la Generalitat intervinguin en l’assumpte i iniciïn la construcció de l’escola, que actualment està en barracons a la pròxima plaça del Poble Romaní des del 2009. (llegir més a El Periódico)

També a El País del dilluns.

I a L’Independent

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: