Notícies

Extraescolars 2022-23

Comencem el mes d’octubre a l’Univers i també les extraescolars. Consulteu el calendari i què cal portar. Segur que us serà d’utilitat! Calendari extraescolars l’Univers 2022-23

Casalet setembre 2022

Compartim el document PDF on podreu trobar tota la informació referent al Casalet de setembre: DESCARREGAR PDF Durada del casalet Del 5 al 30 de setembre de 2022 de 15:30 a 16:30 Sortides Hi haurà 3 sortides, la primera a les 15’25h (els infants que no faran el casalet de setembre),  la segona a lesContinua llegint “Casalet setembre 2022”

Casal d’estiu 2022

Informacions pràctiques del casal d’estiu l’Univers 2022 Programa Setmana 5, del 25 a l’29 de juliol Hi ha un menú adaptat per a cada al·lèrgia, intolerància o menú cultural i/o religiós. Piscina matinal Preguem puntualitat per no retardar la sortida dels autocars Cal portar cada dia

Activitats extraescolars 2022-23

Ja tenim aquí la proposta d’activitats extraescolars per al curs que ve. Consulteu amb VIU per a informació actualitzada Inscripció Inscripció oberta fins al 10 de juliol. Consultes Per a qualsevol dubte ens podeu escriure a viu@viuprojectelleure.com Bon estiu a tothom!

Pressió Estètica i Grassofòbia. Com acompanyar a infants i adults a fer les paus amb el seu cos

La Comissió de Gènere i Interculturalitat us convida a assistir a aquesta xerrada dirigida a totes les famílies i persones interessades en aquest tema. La imparteixem la Júlia Barceló, autora del llibre “Operació Bikini” i Adnaloi Vila, activista de Stop Gordofobia. Aquesta activitat esta impulsada per la Coordinadora de les Comissions de Gènere, Coeducació iContinua llegint “Pressió Estètica i Grassofòbia. Com acompanyar a infants i adults a fer les paus amb el seu cos”

Gràcies pel vostre esforç

La Coordinadora de l’AFA de l’Escola l’Univers vol agrair i deixar constància de tot l’esforç, dedicació i sacrificis que estem fent com a comunitat educativa.  Gràcies a tot l’equip que forma part de l’Escola, perquè no només s’han seguit  encarregant de l’educació i cura de les nostres filles i fills, sinó que també han hagutContinua llegint “Gràcies pel vostre esforç”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Sigue mi blog

Recibe nuevo contenido directamente en tu bandeja de entrada.

A %d bloguers els agrada això: