Notícies

Assemblea AFA, octubre 2021

Famílies, arriba la primera assemblea del curs. Farem balanç del curs anterior i parlarem de com encarem el que tot just comença. Us hi esperem, ens retrobarem virtualment! Ordre del día Presentació de memòries i fulls de ruta. Colònies i projecte pedagògic l’Univers. GT d’accessibilitat i inclusió a migdia. Migdia – Informes. Servei de gestióContinua llegint “Assemblea AFA, octubre 2021”

Comunicat Migdia – Curs 2021-22

Hola, famílies Universals: La Comissió de Migdia (Escoal- AFA – VIU) ha preparat un comunicat amb tota l’informació important de cara a l’inici del curs 2021/22. Us convidem a fer clic en en enllaç a continuació. Bon inici de curs!

Acollida

Hola, famílies universals:  Aquest dilluns 13 de setembre 2021 comença l’escola, volem recordar-vos que des del primer dia ja estarà en funcionament el servei d’acollida matinal de dilluns a divendres de 8:00 a 9:00, i d’acollida de tarda de dilluns a dijous de 16:30 a 17:45. La resta d’activitats extraescolars començaran el dia 4 d’octubre. Us desitgemContinua llegint “Acollida”

“La sexualitat travessa les nostres vides”

Dins del projestce “SexualitatS. Educació sexual feminista”, dimarts 08 de juny a les 18h us convidem a la xerrada “La sexualitat travessa les nostres vides” on parlarem de: Què és l’educació sexual? Com acompanyem les sexualitats a la infància i l’adolescència? Estereotips de gènere, mites i falses creences Eines i recursos pedagògics Us animem aContinua llegint ““La sexualitat travessa les nostres vides””

Informació del Temps de MIGDIA curs 2020-21

L’AFA, en coordinació amb l’escola, gestionem el servei i l’atenció que reben els vostres fills i filles durant l’estona no lectiva de migdia (de 12’30 a 15h). Aquest servei inclou el menjar i el monitoratge que acompanya als infants durant l’estona de menjador, pati i descans. Aquí podreu trobar tota la informació del Servei deContinua llegint “Informació del Temps de MIGDIA curs 2020-21”

Activitats Extraescolars 2020-2021

Hola Famílies, Ja s’ha obert les inscripcions per a les activitats extraescolars del curs vinent, 2020 2021. Podeu consultar tota la informació a: Proposta ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2020 2021 A.F.A. ESCOLA L’UNIVERS 4.0 Hi podeu inscriure-us fins al 10 de juliol seguint aquest formulari: Formulari Inscripció (ONLINE) Quan s’iniciï el curs fa rem una reunióContinua llegint “Activitats Extraescolars 2020-2021”

Informació de l’AFA per a noves PREINSCRIPCIONS

Sou una família que està pensant en l’escola L’Univers com una opció pel curs vinent? Voleu saber els preus de servei de menjador o extraescolars, per exemple? Aquí us adjuntem un document amb la informació dels serveis que ofereix l’AFA perquè us en feu una idea.   Des de l’AFA gestionem, organitzem i fem possible:Continua llegint “Informació de l’AFA per a noves PREINSCRIPCIONS”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Sigue mi blog

Recibe nuevo contenido directamente en tu bandeja de entrada.

%d bloggers like this: