Notícies

Gràcies pel vostre esforç

La Coordinadora de l’AFA de l’Escola l’Univers vol agrair i deixar constància de tot l’esforç, dedicació i sacrificis que estem fent com a comunitat educativa.  Gràcies a tot l’equip que forma part de l’Escola, perquè no només s’han seguit  encarregant de l’educació i cura de les nostres filles i fills, sinó que també han hagutContinua llegint “Gràcies pel vostre esforç”

Batecs de l’Univers

Vine al pròxim assaig del nostre grup de batucada Batecs de l’Univers el divendres 4 de febrer de 2022 a les 16:45 h al carrer Bailèn (just enfront el despatx de l’AFA).

Galetes de Nadal

A la sortida del Concert de Nadal i just davant de l’escola trobareu la parada de galetes que de la classe de 6è. Acosteu-vos i ajudeu-los en la seva recollida de diners per la fi de curs.

Mercat d’intercanvi 2021

ACTIVITAT CANCEL·LADA. Mirarem de trobar un moment més propici a la primavera. Després de 2 anys ens alegrem d’organitzar de nou el nostre White Saturday! Dóna una segona vida a TOT el que ja no fas servir: porta-ho al mercat d’intercanvi. S’admeten joguines, roba, llibres… i fins i tot orinals! I troba allò que justamentContinua llegint “Mercat d’intercanvi 2021”

Llibre de receptes de l’Univers

Hola famílies, Us ve de gust participar en la creació del llibre de receptes de l’Univers? Tindrem la cuina de l’escola a casa nostra! Si us hi animeu, contacteu amb la Comissió de Migdia: migdia@afaunivers.cat

Tarda verda!

Ha començat l’any escolar i a l’AFA ens volem posar a treballar pel verd de l’escola. Com l’any passat, a l’escola estem organitzant una tarda de jardinatge de començament de curs per posar una mica d’ordre, treure males herbes, podar, regar… Si us agrada el verd, és la vostra oportunitat! Ens veiem el divendres 5Continua llegint “Tarda verda!”

Malbaratament del menjar

Per què llençar a les escombraries àpats en bon estat dels menjadors de les escoles? No hi ha xarxa perquè milers de quilograms d’aliments que sobren als centres educatius puguin distribuir-se a altres llocs on es podrien aprofitar. Cada escola catalana llença, de mitjana, tres tones i mitja de menjar en tot un curs. https://www.ccma.cat/324/ Així comença una notícia sobre el malbaratamentContinua llegint “Malbaratament del menjar”

Assemblea AFA, octubre 2021

Famílies, arriba la primera assemblea del curs. Farem balanç del curs anterior i parlarem de com encarem el que tot just comença. Us hi esperem, ens retrobarem virtualment! Ordre del día Presentació de memòries i fulls de ruta. Colònies i projecte pedagògic l’Univers. GT d’accessibilitat i inclusió a migdia. Migdia – Informes. Servei de gestióContinua llegint “Assemblea AFA, octubre 2021”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Sigue mi blog

Recibe nuevo contenido directamente en tu bandeja de entrada.

%d bloggers like this: