Manifestació unitària contra les retallades el dissabte 21 d’abril a Barcelona

Benvolgudes i benvolguts,

El MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa), del qual n’és membre la FaPaC, convoca la manifestació “Per l’educació pública cap retallada” en un acte durant el qual es visualitzarà el front comú en contra de les retallades del Govern.


Front les contínues retallades que està patint l’educació pública amb el pretext de la crisi econòmica, la FaPaC com a membre de la comunitat educativa de Catalunya fa una crida a les famílies, estudiants, professionals de l’educació, i a tota la ciutadania a mobilitzar-se participant en la manifestació del proper dissabte dia 21 d’abril a les 17:00 hores, per fer visibles els efectes que estan tenint les retallades sobre el model educatiu públic. Ens concentrarem a Plaça Urquinaona per anar en manifestació fins a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

En aquests moments de crisi global i de destinació aparentment inesgotable de recursos públics cap al sector privat financer per compensar la seva irresponsabilitat, no podem permetre les retallades que afecten les polítiques educatives, socials i laborals, vulnerant drets que posen en perill la igualtat d’oportunitats, la cohesió social i, per tant, el futur dels nostres infants i joves.

Durant aquest dies estem assistint a nous anuncis per part del Govern d’Espanya i de la Generalitat de Catalunya de més retallades pressupostàries per l’educació pública. No podem permetre que continuïn “escanyant” l’escola pública. Hem de respondre amb contundència contra
tots aquests atacs.

Reafirmem el nostre compromís amb el nostre estat de benestar i considerem irrenunciable el manteniment d’uns serveis públics d’educació, sanitat i serveis socials de qualitat.

Més informació i adhesions: http://muce21abril.blogspot.com.es/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: