Gràcia tanca la desfilada amb pares de nens d’una escola en barracons. El Periodico

Aquest passat diumenge El Periodico va fer ressò del nostre desfilada a la rua de la Vila de Gràcia.

“La disfressa sempre ha estat una de les millors eines per expressar una reivindicació. S’han fet molts bromes aquests dies sobre els vestits de prima de risc, molt recurrent en aquests temps de crisi, i sobre conceptes econòmics de difícil comprensió. Ahir, a la rua de Gràcia, un grup de pares va optar per ser d’allò més transparent tancant la desfilada amb una festiva defensa de l’educació de qualitat. Eren pares i mares de l’escola Univers –tres anys en barracons– que havien quedat a les cinc de la tarda per anar junts.
Els més grans portaven samarretes de color groc on es podia llegir «SOS, ensenyament públic de qualitat», mentre que els més petits portaven la disfressa del col·le, indiferents al problema que pateixen. Els alumnes de l’escola Univers fa tres anys que estan provisionalment a la plaça de Joh Lennon. La construcció definitiva del centre segueix en l’aire i els pares es veuran per enèsim cop amb Educació el dia 28 de febrer per tractar d’aclarir el futur de l’escola.

No acceptaran res que no sigui aixecar l’edifici promès.”

Llegir a El Periódico

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: