Feu-vos membres de l’afa !

 FINS AL DILLUNS 19 D’ABRIL TENIU TEMPS DE FER-VOS SOCIS

Per fer-ho, heu d’anar a la Caixa d’Enginyers i ingressar 50€ al número de compte corrent 3025 0002 44 1433309195. També podeu fer-ho deixant un sobre amb els diners i el nom del nen o nena  a la bústia que tenim a l’escola i nosaltres ens encarregarem d’ingressar-ho.

Si alguna família voldria ser membre de l’Associació de Famílies (AFA) però no pot per motius econòmics, no dubteu a posar-vos en contacte amb qualsevol dels membres de la comissió de tresoreria a tresoreria.afaunivers@gmail.com i segur que trobem la manera d’arreglar-ho.

 

Qui som?

L’ AFA de l’escola Univers som una entitat sense afany de lucre que agrupa les famílies de l’escola. Som l’òrgan de coordinació, relació i participació de les famílies amb l’escola.

Actualment, una trentena de famílies ja en formem part. I vosaltres?

Com funcionem?

A l’AFA estem organitzats per comissions que són les encarregades de treballar els diferents temes. Un cop al mes, ens trobem tots els pares i mares en assemblea per parlar del treball de les diferents comissions.

Per formar part de l’Associació cal ser mare, pare o tutor legal d’alumne i pagar una quota anual.

Què fem?

L’AFA contribueix a la construcció de l’escola, per exemple en l’organització de festes com la de benvinguda o la de final de curs, l’organització d’activitats extraescolars, l’organització de l’escola de famílies, la compra de llibres per a la biblioteca, etc.

A més, ser membre de l’AFA et permetrà:

  • Participar activament dels espais de discussió i decisió de l’AFA (assemblea, comissions, etc.)
  • Tenir dret preferent d’inscripció a aquelles activitats organitzades des de l’AFA en cas d’excedir el límit d’inscripcions (activitats extraescolars per als nens i nenes o activitats formatives per a les famílies). 
  • Gaudir d’un descompte (a determinar en cada cas) en aquelles activitats organitzades per l’AFA.

 

Per fer una escola millor, et necessitem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: