AFA

Qui som?
L’AFA l’Univers és una entitat sense afany de lucre que agrupa les famílies de l’escola.

Què fem?
L’AFA fa possible la relació i participació de les famílies sobre totes aquelles qüestions que fan referència a l’educació dels nostres fills i filles. Som un membre més de la comunitat educativa i el nostre propòsit és col·laborar, a través de les nostres activitats, a construir la millor escola possible per als nostres infants.

Com funcionem?

L’assemblea és l’organ màxim de l’organització, és qui decideix, marca els objectius, prioritza i aprova el pressupost de curs de l’associació. L’assemblea permet la participació directa dels membres de l’associació en totes les decisions.

A nivell d’execució, estem organitzats en 6 comissions que són les encarregades de treballar els diferents temes prioritzats en assemblea.
Durant el primer trimestre es realitza la primera assemblea en la qual es revisen i aproven els objectius, calendari i pressupost proposats per les diferents comissions.
Durant el mes de juny es realitza la darrera assemblea de curs per fer balanç, veure que es pot millorar i prioritzar objectius i activitats pel curs següent.

Anualment es constitueix la Coordinadora formada per un representant fix de cadascuna de les comissions més el representant de l’AFA al consell escolar. És la interlocutora de l’AFA amb l’escola i la seva missió és coordinar el treball entre comissions i enfortir els vincles Afa-escola.

Per formar part de l’Associació cal ser mare, pare o tutor legal d’alumne i pagar una quota anual. Si vols formar part de l’AFA, descarrega’t el formulari d’inscripció, omple-la i diposita-ho en el bústia de l’AFA

Contactes
Coordinadora: coordinadora.afaunivers@gmail.com
Aprenentatges: aprenentatges.afaunivers@gmail.com
Comunicació: comunicacio.afaunivers@gmail.com
Extraescolars: extraescolars.afaunivers@gmail.com
Activitats familiars: festes.afaunivers@gmail.com
Mobilitzacions: mobilitzacions.afaunivers@gmail.com
Tresoreria: tresoreria.afaunivers@gmail.com

A %d bloguers els agrada això: