Pressió Estètica i Grassofòbia. Com acompanyar a infants i adults a fer les paus amb el seu cos

La Comissió de Gènere i Interculturalitat us convida a assistir a aquesta xerrada dirigida a totes les famílies i persones interessades en aquest tema. La imparteixem la Júlia Barceló, autora del llibre “Operació Bikini” i Adnaloi Vila, activista de Stop Gordofobia.

Aquesta activitat esta impulsada per la Coordinadora de les Comissions de Gènere, Coeducació i Feminismes de les escoles públiques de la Vila de Gràcia, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona (Districte de Gràcia).

No cal fer inscripció prévia i hi haurà servei de monitoratge.

Dades de l’activitat

Dimarts 31 de maig a les 17h30
Escola Rius i Taulet
Pl. de Lesseps, 19, 08023 Barcelona

Xerrada presencial. No cal inscripció.

A %d bloguers els agrada això: