Gràcies pel vostre esforç

La Coordinadora de l’AFA de l’Escola l’Univers vol agrair i deixar constància de tot l’esforç, dedicació i sacrificis que estem fent com a comunitat educativa. 

Gràcies a tot l’equip que forma part de l’Escola, perquè no només s’han seguit  encarregant de l’educació i cura de les nostres filles i fills, sinó que també han hagut de convertir-se en expertes en protocols i gestió COVID.

Gràcies a les famílies, per portar el concepte de conciliació fins a límits que mai ens hauríem imaginat. Creant noves maneres de fer en un context d’incertesa continuu i sumant capacitats: mestratge, medicina, higienització, epidemiologia… i tot això renunciant a moltes coses. 

Gràcies a les àvies i als avis, que davant dels confinaments, molts de vosaltres no heu dubtat en posar per davant de tot la cura de les més petites i petits de la família i donar suport a la conciliació de les famílies en un context que no ho ha facilitat.

A més d’agrair i de reconèixer la bona feina, ha arribat el moment de dir prou. Prou a sobrecarregar l’equip directiu de l’escola fent tasques de gestió, seguiments de casos i tràmits causats per la pandèmia i normativa. Prou a inversions insuficients i amb un enfoc poc ambiciós i creatiu, en una escola pública ja històricament desinvertida, que afegida a la gestió de la pandèmia a l’àmbit educatiu deixa als nostres professionals amb encara menys recursos. 

Prou de convertir a les famílies i escola en úniques responsables cada vegada que cal aplicar els protocols de confinament: Calen mesures efectives per a la conciliació real de la vida i les responsabilitats laborals, i el dret dels infants a ser atesos. Hem de poder cuidar a les nostres filles i fills si estan malalts i els hem de poder donar el suport i l’ajuda necessaris si han de fer durant uns dies vida escolar des del domicili. 

 Som plenament conscients que l’escenari actual no és d’ajuda, però s’està posant en risc el projecte de la nostra escola, així com el desenvolupament i aprenentatge de les nostres filles i fills, que ja han patit prou en els darrers dos anys.

 MOLTES GRÀCIES I ÀNIMS A TOTHOM, i recordeu que no estem soles en aquest Univers i que ens tenim els uns als altres.

A %d bloguers els agrada això: