Et necessitem! Sí, a tu!

Hola famílies!

A l’AFA fa falta gent per seguir endavant amb diverses tasques en nous grups de treball i en d’altres que ja existeixen.

Grup de treball de l’atri: format per famílies arquitectes per ajudar a fer realitat la proposta de l’escola. Grup ja en marxa, s’hi pot afegir gent!

Grup de treball d’activitats familiars: grup creat per pensar i concretar proposta de cap de setmana amb famílies. Cal gent!!!

Grup de treball de gènere: famílies interessades a col·laborar en accions de sensibilització i reivindicatives de gènere en el marc del Dia Internacional de les Dones.

Grup de treball de Lennon i pacificació de l’entorn: molta feina feta i feina per fer, si algú s’hi afegeix genial!

Grup de treball a extraescolars d’economia solidària: grup nou creat per estudiar i pensar propostes d’un possible fons solidari. Cal gent!

Qualsevol persona que vulgui participar, en algun d’aquests grups de treball, feu un correu a coordinadora@afaunivers.cat tot posant com assumpte de correu el grup de treball en el qual voleu participar!

Moltíssimes gràcies!

L’AFA (que som tots)

One thought on “Et necessitem! Sí, a tu!

  1. Hola, voldria ajudar a l’afa.
    Auest any Tinc molt poca disponibilitat. Pero segurment l’any ue ve ho tindre millor. Igual ni que sigui auest curs per anar prenen contacte.
    Gracies

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: