Els responsables de l’Espai Migdia han explicat el seu funcionament

El dimecres 20 de novembre va tenir lloc la reunió de l’Espai de Migdia on els seus responsables van explicar a les famílies com funciona i es desenvolupa aquest moment, dins la jornada dels alumnes que es queden a l’escola a l’hora de dinar.

 

Des 378 alumnes que hi ha a l’escola un 88% es queda a dinar i ha gaudir del temps de descans i esbarjo que organitza l’AFA de l’Univers i gestiona l’empresa VIU en coordinació amb la mateixa escola.

 

Actualment es distribueix el moment de l’àpat en tres torns perquè el menjador de l’escola només té capacitat per a 156 persones. Una vintena d’educadors en el lleure són els encarregats de vetllar per al bon funcionament del menjador i els diferents espais que es fan servir durant aquestes dues hores i mitja del migdia. Així doncs, el primer torn format pels cursos de P3, P4 i P5 dina a les 12.25, el segon torn format pels grups de 1er i 2on dina a les 13.20 i, finalment, el tercer torn de 3er, 4art, 5è i 6è dina a les 14.05.

 

La cuinera de l’escola ha explicat com es distribueixen els diferents aliments al llarg de la setmana i del mes. D’aquesta manera, cada dia hi ha assegurat el consum de vegetals, cereals i proteïna. La carn blanca i la vermella, el peix, l’ou i els llegums es distribueixen segons el dia de la setmana, per aconseguir un bon equilibri alimentari. Els infants cada dia mengen fuita, excepte els divendres que mengen iogurt i, segons l’època de l’any, també se’ls ofereix el consum de gelat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: