PROTOCOL A SEGUIR PER A LES INSCRIPCIONS D’EXTRAESCOLARS

Consulta la graella:

[button url=”/wp-content/uploads/ACTIVITATS-EXTRAESCOLARS-CURS-2019-2020-A.F.A.-ESCOLA-L’UNIVERS-5.0.pdf” target=”_blank” color=”blue” size=”medium” border=”false” icon=””]ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2019-2020[/button]

Omple el fulls d’inscripció:

Per fer efectiva la inscripció de les activitats extraescolars cal portar el document signat, i 10€ en metàl·lic, per alumne (encara que realitzi més d’una extraescolar).

De dimarts 11 a dijous 20 cal entregar el document a la persona responsable que es trobarà al menjador. Es pot fer l’entrega en dos torns horaris: de 9:00 a 9:30, o de 16:30 a 17:45 (excepte tardes de divendres)

El divendres 21 només es podrà fer efectiva l’entrega de 9:00 a 9:30.

Del dissabte 22 al diumenge 30 de juny, el document cal lliurar-lo on-line a l’adreça electrònica: gestioextraescolars@afaunivers.cat, juntament amb el comprovant de l’ingrés de 10€ al número de compte de la comissió d’extraescolars de l’AFA: ES28 1550 0001 20000761 9125

Al comprovant del ingrés cal que figuri el nom de l’alumne que realitzarà l’activitat extraescolar.

Les inscripcions no seran vàlides sense el ingrés dels 10€.

El diumenge 30 de juny es tancarà el procés d’inscripció. Les activitats que no estiguin plenes del tot, reobriran la inscripció del 12 al 20 de setembre.

En cas de que alguna activitat tingui sobre demanda d’inscripcions es procedirà segons els següent criteri de prioritat:

– En primer lloc els alumnes que hagin realitzat l’activitat durant el curs anterior (2018 2019)

– En segon lloc els alumnes que siguin socis de l’AFA.

– En tercer lloc els alumnes que estudiïn a l’Escola l’Univers.

– En quart lloc aquells que han presentat les inscripcions dins del termini acordat.

Si un cop superat aquest criteri de selecció encara hi ha mes alumnes que places, és farà un sorteig per saber quins poden accedir a l’activitat. La resta d’alumnes formaran una llista d’espera per poder-hi accedir en cas de que hi hagi qualsevol baixa.

Si al finalitzar les inscripcions hi ha alguna activitat amb un nombre massa baix d’alumnes per poder realitzar-se, es mirarà de combinar cursos per tal d’arribar al mínim d’alumnes requerits.

Comissió d’Extraescolars

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: