Vine a provar els nous tallers d’enguany!

CUINA, IOGA i JOCS I EDUCACIÓ EMOCIONAL
A partir de 4 anys.

Al segon trimestre, febrer i març et proposem participar als nous TALLERS D’EXTRAESCOLARS, amb la finalitzat que si són del vostre interès, poder oferir-los el curs vinent dins del programa d’activitats extraescolars.

Ara bé caldria que respectessis les premisses que a continuació detallem:

  • La inscripció es farà per estricte ordre d’arribada. Cal donar el full en mà a la Lourdes Adell. No podrem acceptar cap inscripció que no ens arribi per aquesta via.
  • D’entrada només et podràs inscriure a un dels tallers, a fi i efecte de donar opció a que tothom hi pugui participar. Tot i així al full d’inscripció veuràs que et donem la possibilitat d’apuntar-te a més opcions. Tot i que prioritzarem la opció escollida en primer lloc, en cas que el grup ja estigui ple, mirarem d’apuntar-te a la segona, o tercera si és el cas.

T’APUNTES? No ho dubtis… et sorprendrà tot el que hi trobaràs.

[big_title2]Inscripcions del 14 al 23 de gener de 2019 personalment a Lourdes Adell (Coordinadora d’Extraescolars)

[/big_title2]

[button url=”https://afaunivers.files.wordpress.com/2021/03/0782a-info_tallers.pptx” target=”_blank” color=”blue” size=”medium” border=”false” icon=””]Informació sobre els tallers[/button]

[button url=”https://afaunivers.files.wordpress.com/2021/03/874a1-inscripcio_tallers_18_19.docx” target=”_blank” color=”blue” size=”medium” border=”false” icon=””]Formulari d’inscripció[/button]

Comissió d’Extraescolars.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: