Casal d’Hivern a l’Escola L’Univers

Fins al dia 14 de desembre hi ha temps per a fer la Inscripció per al Casal D’Hivern del curs 2018 2019.

Per a més informació podeu consultar la proposta on, a part d’explicar el contingut del casal, també hi trobareu els preus, i els horaris.

Per fer la inscripció podeu descarregar-vos el full d’inscripció, podeu omplir-lo, i enviar-lo per correu a gestioextraescolar@afaunivers.cat, o portar-lo presencialment a l’escola i lliurar-ho a la Lourdes, fins al divendres 14 de desembre.

[button url=”https://afaunivers.files.wordpress.com/2021/03/fedbe-casal_hivern_univers.pdf” target=”_blank” color=”blue” size=”medium” border=”false” icon=””]Veure informació del casal d’hivern[/button] [button url=”https://afaunivers.files.wordpress.com/2021/03/045ce-inscripcio_casal_hivern_2018_2019_v2.pdf” target=”_blank” color=”blue” size=”medium” border=”false” icon=””]Inscripció al Casal d’Hivern[/button]

Photo by Emil Vilsek on Unsplash

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: