Disruptors endocrins (DE)

20 de febrer a les 17h. 

Els Disruptors endocrins (DE) són substàncies químiques que alteren el funcionament del sistema hormonal, imitant o antagonizant l’acció de les hormones endògenes (internes). Entrem en contacte amb aquests contaminants a través del que mengem, el que bevem, l’aire que respirem i tot el que posem en contacte amb la nostra pell. Les persones exposades a aquestes substàncies poden desenvolupar diferents patologies. Hi ha finestres crítiques d’exposició, com l’embaràs i la lactància, en què aquestes substàncies poden transferir de mare a fill, amb conseqüències en el desenvolupament del nen. És per això que la informació i l’adopció de conductes saludables, cobreixen un paper fonamental en l’àmbit de la prevenció per a la salut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: