Excursió en família a l’empedrat del Morou, del Parc Natural del Montseny

Famílies!
Us ve de gust compartir un dia a la muntanya? Doncs agafeu l’agenda i apunteu: el proper diumenge 8 d’abril ens trobarem per fer una excursió a l’empedrat de Morou, al Parc Natural del Montseny, una ruta de 6km circular apta per a públic familiar. Si voleu venir, envieu-nos un mail amb el nom de tots els que sereu, l’edat o curs dels nens i nenes i un telèfon mòbil de contacte a: activitatsfamiliars@afaunivers.cat , i si voleu més informació de la ruta, feu un cop d’ull aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: