INTERCANVI DE LLIBRES SANT JORDI 2017

INTERCANVI DE LLIBRES SANT JORDI 2017

Un any més us animem a participar del projecte d’intercanvi de llibres per un Sant Jordi diferent i sostenible. Tal com diu el títol l’activitat consisteix en l’intercanvi de llibres que els nens tinguin i vulguin canviar i podran emportar-se a casa algun altre de diferent i que els agradi.

Per a que els alumnes puguin participar de l’intercanvi de llibres cal que prèviament a la data de la celebració portin llibres i els bescanviïn per vals (un val per cada llibre amb un màxim de 3 llibres).

El dia 20 d’abril entre les 17h i 19h a la plaça de la Vila hi haurà tot de paradetes amb tots els llibres que hagin portat els nens i podran intercanviar els vals pels llibres que més els agradin. Com que participen moltes escoles segur que hi haurà molts llibres per triar.

La comissió de festes s’ha organitzat per facilitar que pugueu adquirir els vals amb anterioritat al dia de l’intercanvi. Estaran a la porta de l’escola els dies i hores següents:

Dilluns 3 d’abril: entrada i sortida

Dimarts 4 d’abril: entrada i sortida

Dimecres 5 d’abril: entrada i sortida

Dijous 6 d’abril: entrada

Divendres 7 d’abril: entrada i sortida

Dimarts 18 d’abril: entrada i sortida

Dimecres 19 d’abril: entrada i sortida

Dijous 20 d’abril: entrada

(entrada: 9:30h a 10:00h i sortida: de 16:30h a 17:00h, podeu consultar aquests horaris al calendari de l’afa)

Els adults que vulguin bescanviar llibres en poden portar fins a 3 a les biblioteques del barri entre els dies 27 de març i el 7 d’abril.

Els llibres han d’estar en bon estat, i no poden ser llibres de text ni enciclopèdies, ni llibres de promoció de cap entitat ni empresa, i tampoc s’admetran llibres amb continguts sexistes ni bèl·lics.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: