Lectura de Wonder de l’autora R.J. Palacio

Fa temps que ens ronda la idea de fer una sessió de club de lectura, un espai de conversa compartida adults i infants.

Hem escollit el llibre Wonder de l’autora R.J. Palacio de l’editorial la Campana. El podeu trobar en català i castellà. No oblideu d’anotar aquelles frases, fragments o idees o reflexions del llibre per compartir-les plegats.

Divendres 28 d’abril a les 16.45h farem la sessió de club de lectura familiar de la novel·la WONDER, de R.J. Palacio, a l’escola. Si us hi voleu apuntar, si us plau envieu un mail a activitatsfamiliars.afaunivers@gmail.com

El club està adreçat a nens i nenes a partir de 2n de primària i els seus pares i mares o acompanyants. Es recomana haver fet la lectura de la novel·la de manera acompanyada (nen i adult) abans de la sessió del dia 28. 
L’argument del llibre és el següent: August (Auggie) Pullman ha nascut amb una greu deformació a la cara i s’ha hagut de sotmetre a tantes operacions que no ha pogut anar mai a l’escola; fins ara, que té deu anys i està a punt de començar cinquè a l’escola Beecher. Si alguna vegada heu sigut nous, ja sabeu que dur que és… Doncs imagineu-vos com deu ser quan tens una cara com l’August. ¿Aconseguirà que els seus companys l’acceptin com un més, encara que sigui el nen més estrany que han vist mai?
«El que fa que aquesta novel·la siguitan extraordinària i tan deliciosa és la insòlita generositat amb què R.J. Palacio ens explica la vida de l’Auggie. El resultat és una història preciosa i divertida –i que de vegades et fa plorar a llàgrima viva– sobre una transformació silenciosa.» The Wall Street Journal
Podeu veure el booktrailer de la novel·la aquí:
https://youtu.be/hkhzbwCW520

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: