MIDDLESEX, de Jeffrey Eugenides al club de lectura de L’Univers

Aquests dies al club de lectura de L’Univers estem llegint “MIDDLESEX”, de Jeffrey Eugenides  (Editorial Empúries en català i Editorial Anagrama en castellà). Ens trobarem per parlar-ne el DILLUNS 13 de FEBRER al vespre. Si ens voleu acompanyar, si us plau poseu-vos en contacte amb Núria Alemany (nurialemany@hotmail.com / 600838799)

Sobre Middlesex…

En la primavera de 1974, Calliope Stephanides, una estudiant d’un col·legi de noies de Grosse Point (Michigan), se sent atreta per una companya de classe. Els sentiments que sorgeixen entre elles fa pensar a la Callie que no és com les altres noies.

Calliope, anomenada Callie, i després Cal, una espècie rara d’hermafrodita, ha viscut els seus primers catorze anys de vida com a nena, sense que ningú no s’adonés de la seva anomalia, fins que l’arribada a la pubertat l’ha sotmesa a transformacions inevitables. Ara, ja un home, necessita saber quin és l’origen d’aquesta mutació genètica, i per fer-ho, investiga la intensa i dramàtica història de la família Stephanides.

Jeffrey Eugenides va néixer a Detroit i va estudiar a la Universitat de Brown i la de Stanford. La seva primera novel·la, Les verges suïcides, va tenir una boníssima acollida entre crítics i lectors, i Sofia Coppola en va fer una pel·lícula. La seva segona novel·la, Middlesex (Empúries, 2003), va guanyar el premi Pulitzer. És un dels autors vius més importants i reconeguts del panorama internacional. La seva darrera novel·la és La trama matrimonial, també publicada a Empúries en català.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: