Festa de benvinguda a les famílies noves

El passat divendres les famílies dels grups de P4 van oferir una Festa de benvinguda a totes les famílies noves que han començat aquest any el seu viatge per L’Univers.L’atri estava decorat i amb ofertes de berenar per tots els gustos: pastissos casolans per llepar-se els dits, fruita de tot tipus i entrepans per tothom.

Les noves famílies, majoritàriament dels grups de P3, van tenir la oportunitat de participar en un joc de coneixença, on calia trobar aquells que tenien les targetes amb el mateix dibuix i esbrinar així quin era l’enigma que amagaven el conjunt de targetes. Un gran mural situat en un dels costats de l’atri en mostrava el resultat.

La Festa també va ser un bon motiu per estrenar el nou equip de so que ha adquirit l’AFA. Us hem de dir que sonava d’allò més bé!

img_8709

img_8710

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: