Èxit del taller de percussió a l’escola

El passat divendres 21 d’octubre un grup de famílies vam realitzar un taller de percussió a l’atri. Va ser una experiència molt divertida on vam posar a prova la capacitat per tocar instruments que per molts de nosaltres eren nous, així com la bona oïda i atenció per sincronitzar-nos tots alhora.

La intenció és que aquest taller hagi servit com a una bona prova per tirar endavant el projecte de “la banda de L’Univers”, que assajaria regularment els divendres, cada quinze dies, a la mateixa escola. A veure si en surt un bon grup de percussionistes!

img_8589 img_8590 img_8591 img_8593 img_8584
img_8586 img_8585 img_8581

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: