XERRADA NOVES TECNOLOGIES

El 10 de maig vam poder participar a la XERRADA “TIC? TAC? Xarxes socials? Infants i adolescents amb noves tecnologies: manual de supervivència” a càrrec de Miquel Àngel Prats, mestre, psicopedagog i doctor en pedagogia. Actualment, és el Director del Grau en Educació Infantil, professor titular de Tecnologia Educativa i investigador responsable de la línia eduTIC del Grup de recerca PSiTIC de la FPCEE Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. És també reponsable del projecte Campus Virtual Blanquerna (SCALA).

Podeu tornar-la a veure a XERRADA TIC? TAC? Xarxes socials?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: