Cap de setmana familiar

Cap de setmana familiar 

Com cada any, a final de curs organitzem un cap de setmana obert a totes les famílies de l’escola. Per tal de poder fer la previsió de places i buscar una casa de colònies ajustada a la demanda, us demanem si us plau que, totes aquelles famílies que vulgueu venir, ompliu aquest doodle abans del 19 de març fent constar el nombre d’adults i infants que seríeu. La sortida serà el 4 i 5 de juny. El preu aproximat per una família de 4 és d’uns 130€. Aquelles famílies que vulgueu venir però tingueu dificultats econòmiques, poseu-vos en contacte amb la comissió i segur que trobarem una solució.

Per tal de saber quants serem: http://doodle.com/poll/5sc45ein9kfexp9h

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: