Sortida a l’Auditori per veure l’espectacle Planeta Clarinet

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Hola famílies!

Us informem que des de la comissió d’activitats familiars estem organitzant una sortida a l’auditori per al 8 de maig a les 12h. Per assistir a l’espectacle Planeta Clarinet (a partir d’1 any). El preu de l’entrada és de 10 euros i els nens de menys d’un any no paguen.

Us n’informem ara perquè ho aneu pensant perquè de moment només tenim 40 entrades reservades i, si hi ha molta més gent interessada, ho hem de saber el més aviat possible. A més, ens prepararan una activitat formativa sobre l’espectacle que tindrà lloc una setmana abans, amb la data encara per confirmar.

L’Auditori ens explica quins són els seus propòsits quan ofereixen un espectacle com el Planeta Clarinet:

objectius auditori

Només cal que, si hi esteu interessats, us apunteu a l’activitat tot indicant el número de persones que hi anireu, amb el vostre nom, telèfon i mail de contacte i ho envieu a l’adreça activitatsfamiliars.afaunivers@gmail.com. Nosaltres ens posarem en contacte per començar a organitzar-ho.

Gràcies!
 

Així doncs, que comenci l’espectacle!

Comissió d’activitats familiars

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: