Preparem la Festa d’inauguració de l’escola

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Hola famílies!

La Festa d’inaguració de l’escola s’apropa. Recordeu que ens trobarem tots el 9 d’abril. La jornada es dividirà en dues parts: una de més íntima amb la comunitat educativa, a l’atri de l’escola, i una altra oberta al barri, a la plaça John Lennon.

Des de la comissió de festes estem organitzant aquesta segona part, amb un seguit d’activitats per fer a la plaça; com un concert infantil, una butifarrada popular, una actuació per tancar la festa…
A més, proposem unes altres activitats per les quals us demanem ajuda a les famílies de l’escola, perquè ens doneu un cop de mà tant organitzant-les abans com durant el mateix dia. Entre tots farem que sigui una gran Festa d’inauguració!

Les activitats pensades són les següents:

Tastet/concurs de postres: es tracta d’organitzar les postres de la butifarrada, tot fent una crida a les famílies de l’escola perquè portin un postre/pastís. També caldrà pensar en el format de presentació: com a tastet o com a concurs.

Tallers infantils: proposta de tallers per a nens i nenes: com manualitats, jocs de taula, etc. Han de ser tallers adreçats a nens i nenes de 3-6 anys i de 6-12 anys.

Gegantó i capgrossos: Com a tret d’inici de la festa, podem organitzar una xaranga amb algun grup de de timbalers per fer una petita cercavila per la plaça amb el gegantó Univers i els capgrossos Patufeta i Superensenyament.

Aquestes són algunes idees, si penseu en altres activitats possibles que teniu ganes d’organitzar, no ho dubteu i apunteu-vos, ja sigui a nivell personal, en grup o des d’alguna comissió.

Només cal que us apunteu a l’activitat que preferiu i poseu el vostre nom, telèfon i mail de contacte i ho envieu a l’adreça festes.afaunivers@gmail.com. Teniu temps fins al 4 de març i després ens posarem en contacte per començar a organitzar-ho.

Gràcies!

 

Així doncs, que comenci la Festa!!!

 
Comissió de festes

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: