Canvi en la quota de menjador


Benvolgudes famílies,
Us comuniquem que a partir del proper any farem un canvi en la modalitat de pagament de la quota de menjador: des del mes de gener del 2016 el cobrament de les mensualitats de menjador es faran per avançat a principis de mes i no pas a finals. El motiu d’aquest canvi es deu al fet que per poder afrontar el pagament dels proveïdors del Servei de Migdia de l’escola (Natural Cuina i Garbuix) necessitem percebre les quotes de les famílies abans.
Així doncs, durant els mesos de desembre i de gener els pagaments de menjador seran els següents:
– Primers de desembre: aquest cobrament ja s’ha passat a les famílies. És el pagament corresponent als dinars del mes de novembre. Import: 144,08€.
21 de desembre: pagament correponent als dinars del mes de desembre. Com que hi ha les vacances de Nadal i els nens/es no tornaran a l’escola fins al dia 11 de gener, cada any es cobra el menjador just abans de vacances. Import: 100,68€.
12 de gener: pagament corresponent als dinars del mes de gener. Import: 106,88€.
A partir del mes de febrer i fins a final de curs els cobraments es faran sempre a principis de mes.
Pel que fa a la devolució de l’import dels dinars dels dies no consumits (per malaltia del nen/a o altres motius, previ avís a la Lurdes Adell), es descomptaran del pagament del mes següent. A tall d’exemple, els dies no consumits durant el mes de gener es descomptaran de la quota del mes de febrer i així successivament.
Entenem que aquest canvi en la modalitat de pagament pot suposar un petit trasbals durant el mes de gener, però un cop s’hagi normalitzat la situació serà en benefici de tots.
Gràcies a tots per la vostra col·laboració,
Comissió de Migdia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: