Aclariment procés de preinscripció als tallers 2015-16

Davant el neguit per la preinscripció dels dies 1 a 11 de desembre, per als tallers extraescolars d’aquest segon trimestres. La comissió d’extraescolars vol aclarir que:

  • Les inscripcions s’han d’entregar durant les dates assenyalades (1 al 11 de desembre) en mà a la Lourdes, responsables de monitors, al despatx de l’AFA. L’entrega es podrà fer a primera hora del matí, o a l’hora de la recollida dels alumnes.
  • Cada alumne pot escollir les activitats que vulgui i endreçar-les per ordre de preferència. Però cal tenir present, que l’alumne només realitzarà un taller.
  • Per tal de satisfer el màxim d’alumnes amb l’activitat que han escollit en primera opció, i per evitar llargues cues i tensions dels pares el primer dia d’inscripció, les activitats que sobrepassin el nombre d’inscrits ampliaran grup ja sigui per les mateixes dates o en un mes diferent. L’ampliació es farà en cas que hi hagi prou alumnes per omplir dos grups o més.
  • Si tot i l’ampliació de grups, hi hagués un excés d’inscripcions per alguna activitat en concret, es faria un sorteig per assignar les inscripcions que poden fer el taller. En aquest sorteig no té valor l’ordre d’inscripció.
  • Els alumnes que no puguin entrar en el taller que han escollit en primera opció, passen a optar per als tallers que han escollit en segona, tercera i quarta opció.

 

Esperem que des de la Comissió d’extraescolars us haguem resolt els dubtes i neguits. Simplement comentar-vos, que teniu 11 dies per inscriure l’alumne, per tant no hi ha pressa. Mediteu bé quines activitats motiven els vostres fills i endavant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: