Ajuts econòmics per a les extraescolars

Ajuts econòmics per a famílies de nens i nenes d’entre 6 i 17 anys

Us informem que, enguany, hem homologat les nostres activitats extraescolars esportives als Programes Municipals d’Esport en Edat Escolar, amb la finalitat que les famílies de nens i nenes amb edats d’entre 6  i 17 anys inscrits en aquestes activitats puguin tenir accés a ajuts econòmics, en el nostre cas nens i nens de 1r. a 4t. La finalitat d‘aquests programes es afavorir l’accés a la pràctica de l’activitat esportiva dels infants i joves integrants d’unitats familiars amb rendes baixes. Els requisits per tenir dret a aquests ajuts són:

  • Tenir entre 6 (els han de fer al llarg de l’any 2015) i 17 anys i estar preinscrit en una activitat esportiva organitzada per l’entitat homologada, per l’Institut Barcelona Esports, com és el cas de l’AMPA.
  • Ser integrant d’una unitat familiar amb un nivell de renda personal disponible, per membre de la unitat familiar igual o inferior a 12.000 € anuals.
  • Tots els membres de la unitat familiar hauran d’estar empadronats a la ciutat de Barcelona.

En quan als criteris d’atorgament :

  • L’ajut podrà ser del 90%, 60% o 30% sobre el preu anual, en funció de la renda personal disponible per membre de la unitat familiar :

De 0 a 6.140,01 EUR 90%
De 6.140 a 9.959,66 EUR 60%
De 9.959,67 EUR a 12.000 EUR 30%

  • La convocatòria estableix uns preus límits anuals per a cada activitat esportiva susceptible de ser subvencionada segons la taula següent:

– Fem esport i Beisbol/Sofbol:  220 €

En cas que estigueu interessats en sol·licitar aquest ajut, caldrà que us adreceu al despatx de l’AFA a partir de dijous 17 de setembre i n’informeu la Lourdes, us prepararem la documentació que caldrà lliurar degudament emplenada i signada a l’OAC de Gràcia abans del dia 28 de setembre 2015.

Us deixem la presentació de les extraescolars i els fulls d’inscripció (diferents per cada curs).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: