Cercavila en defensa de l’escola en català 14/06/2014

 

TALLER_CAPGROSSOS_GRÀCIA

Dissabte 14 de juny, a les 18h, es farà una GRAN CERCAVILA pels carrers del centre de Barcelona en defensa de l’escola en català i contra la llei Wert. La mobilització està pensada perquè hi pugui desfilar tothom amb un caire festiu. Per això, vol comptar amb la participació del major nombre possible de grups i colles de cultura popular. Colles de cap-grossos, gegants i gegantons (escolars i de colles), grallers, tabalers, trabucaires, diables i bruixes, balls de bastons…

Tothom hi està convidat!

Els que us vulgueu inscriure com a comparsa (sobretot aquells que tingueu gegants) podeu accedir a la pàgina web de Som Escola i apuntar-vos. Els inscrits anireu rebent un butlletí i se us mantindrà informats en tot moment:

http://www.somescola.cat/

Per als nens i nenes que es vulguin fer el seu propi capgròs, hem organitzat un TALLER DE CAPGROSSOS, el dissabte 31 de maig, de 10h a 13h, a la Plaça de la Revolució. Podeu passar una estona i retallar, pintar i enganxar fins a tenir la vostra pròpia creació per lluir a la cercavila.

Us animem a que participeu a la gran cercavila i a que ens ajudeu a fer-ne el màxim de difusió. Adjuntem un cartell per si el voleu penjar a la vostra escola o local.
Mes info: http://www.omnium.cat/contingut/somescola-generic-20-de-maig

Moltes gràcies!

Marta Garsaball
Secretària de la Junta d’Òmnium Gràcia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: