Sortida familiar de cap de setmana – 31/05/2014

cabalies-facanaBon dia, families!

Recordeu que…

Cal fer lingréal nº de compte de lAFA abans del dimecres 16 de maig de 2014, amb el nom de la família

BANC SABADELL   0081-0185-12-0001336737

ASSOCIACIO DE FAMILIES DE L’ESCOLA PÚBLICA DEL CARRER BAILEN

Si teniu dificultats econòmiques però us agradaria venir, contacteu amb els organitzadors i mirarem de trobar-hi alguna solució.

 

Lactivitat només es farà si som un mínim de 35 persones.  Igualment, la capacitat màxima de la casa és de 70 persones. En cas de més demanda de places es donaria prioritat a les famílies membres de l’AFA.

Dates: 31 de maig i 1 de juny
Lloc: Mas Cabàlies, entre Sant Joan de les Abadesses i Ogassa
http://fundesplai.org/ca/albergs-i-cases-de-colonies/casa-de-colonies-mas-cabalies

Tarifes:
El preu de lestada pensió completa (inclou el sopar de dissabte, dormir i lesmorzar i el dinar de diumenge) és el següent:

Adults 40,20 
Infants de 7 a 12 anys 31,10 
Infants de 3 a 6 anys 15,55 
*Els menors de 3 anys no paguen però tampoc tenen dret a llit (cal portar llit de viatge, si voleu o compartir llit amb vosaltres).

Aquest any, com a novetat, hi ha l’opció per qui vulgui de dormir en tendes en el terreny d’acampada proper a la casa (a 5 minuts caminant). La casa ens deixa fins a 6 tendes, però en funció de la demanda, n’haurem de portar de pròpies. En aquest cas els preus són:

Adults 30,45 
Infants de 7 a 12 anys 20,45 
Infants de 3 a 6 anys 10,23 
*En cap cas, pot quedar-se un infant sol a la tenda, sense un adult a una tenda propera. És a dir, els infants que optin per aquesta opció, han d’estar acompanyats d’un pare o mare.

Si alguns membres de la família dormen en tenda i alguns a la casa, ompliu dues vegades el formulari marcant cada opcióÉs important tenir en compte que després a la casa no es podran fer canvis de modalitat.

Per tal de poder formalitzar la reserva amb la casa, necessitaríem saber quantes persones serem. Per això, us demanem que ompliu, abans de divendres 9 de maig, el formulari:

https://docs.google.com/forms/d/1073y6EulHA_A4rWW5wG6BV2esM6zXtFJz0I-z931Sgs/viewform

La idea seria arribar a la casa dissabte després de dinar. Per dissabte dinar, us farem arribar proposta de sortida a algun lloc proper amb dinar de carmanyola.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb la Diana (mare del Guim de P5 i de la Jana de 2n), el Ferran (pare de la Bruna Casals de P5 i de l’Aran de 2n) i la Montse (mare del Robert de P4 i lErnest de 2n) i amb festes.afaunivers@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: