Xerrada sobre “els límits” 13/05/2014, 17:00

Xerrada a càrrec de SÒNIA KLIAS, psicòloga especialitzada en desenvolupament infantil, dimarts 13 de maig a les 17:00h.

6652030875_cbf1219df6_o

Quan volem educar els infants amb respecte, el tema dels límits és un gran repte. Com podem trobar un equilibri entre la permissivitat i la rigidesa? Com podem ajudar els infants a orientar-se en relació a les normes per poder conviure en societat d’una manera satisfactòria?

MOLT IMPORTANT: l’AFA ofereix servei d’acollida per a les families que ho necessitin, sempre i quan us apunteu la llista que hem penjat a l’escola, per poder fer una previsió raonable de monitors (per tant, qui no s’apunti a la llista i porti el nen, haurà de pagar el servei d’acollida)

Us convidem a compartir i gaudir d’aquesta xerrada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: