“Participar o decidir? Una lectura dels consells escolars sota l’ombra de la LOMCE” a les II Jornades Educació Avui.

L’equip de “Famílies amb veu” de la Fundació Jaume Bofill us convida a la xerrada-presentació de l’informe “Consells escolars i participació de les famílies a l’escola. Una lectura marcada per la LOMCE” que es farà en el marc de les II Jornades Educació Avui de la Fundació Jaume Bofill.
Entre altres hi participa Irene Lop, una mare de l’escola.

Aquesta sessió serà el dijous 20 de febrer de 12h a 14h a l’Aula 1 del CCCB. Per reservar una plaça poseu-vos en contacte amb nosaltres a familiesambveu@fbofill.cat enviant-nos nom, cognoms, entitat, adreça de correu electrònic i telèfon.

Mes info

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: