JORNADA FINAL PROJECTE XARXA CLAU “Experiències d’AMPA i famílies per l’Èxit Educatiu” al Caixaforum de Barcelona, 10 h.

Imagen 2

Resten pocs dies per compartir amb tots vosaltres una jornada molt especial a la qual ens complauria molt comptar amb la vostra assistència. Com potser ja sabeu, el proper dissabte 21 de desembre, celebrem la JORNADA FINAL PROJECTE XARXA CLAU “Experiències d’AMPA i famílies per l’Èxit Educatiu” al Caixaforum de Barcelona, a les 10 del matí.

Aquest acte és molt significatiu per a la cinquantena d’AMPA, famílies i nombroses persones que estem involucrades en aquest projecte. Des que es va iniciar, hem volgut traslladar als pares i mares les eines perquè pugueu liderar actuacions educatives d’èxit a les vostres escoles i així aconseguir millores en els resultats dels nens i nenes. El projecte ja està en marxa i els fruits són visibles. Volem compartir-los amb tots vosaltres i fer-vos partíceps. Tots i totes hi esteu convidats!

PONÈNCIA: La reconeguda professora Linda Hargreaves, de la Facultat d’Educació de la Universitat de Cambridge, assistirà com a convidada per parlar sobre els fonaments científics per l’Èxit Educatiu i sobre l’impacte de la participació de les famílies en l’educació.

GRUPS DE TREBALL: Tots els assistents tindreu l’oportunitat de participar en un dels Grups de treball que organitzem. Volem que per vosaltres mateixos descobriu com funcionen aquestes actuacions. Grups: “Com fer Grups Interactius?”, “Com fer Tertúlies Literàries Dialògiques?”, “Com fem l’Ampliació del Temps d’Aprenentatge?”, “Com fem l’equip de voluntaris? organització, formació i seguiment”. Feu que la vostra AMPA se sumi al projecte!

Comptem amb vosaltres el proper 21 de desembre!!

INSCRIPCIONS: Per temes organitzatius i d’aforament, us preguem que us inscriviu amb antelació: https://docs.google.com/forms/d/1To51vZbUlPCPbXkl-ITsd5-Hvt1q2aVdN7116RXK2Ig/viewform?edit_requested=true

SERVEI D’ACOLLIDA per als infants amb esmorçar i dinar inclosos, jocs i animació i la realització de tallers pràctics d’actuacions d’èxit (escacs, tertúlia literària dialògica, etc). Quan ompliu el formulari d’inscripcions no oblideu assenyalar si el vostre fill/a pateix alguna intolerància i/o al·lèrgia o si hi ha quelcom que hem de tenir en compte (menú vegetarià, etc.). Dissabte, hauríeu d’estar a les 9:30h per fer la inscripció dels infants.

VÍDEO PROMOCIONAL Jornada Projecte Xarxa Clau. Hem elaborat un vídeo per fer difusió de l’acte i donar a conèixer el Projecte. Feu que arribi a tothom, feu difusió! Compartiu-lo a internet, a les vostres xarxes socials,…Mireu-lo aquí: https://vimeo.com/82117548

Us adjuntem un CARTELL-PROGRAMA de l’acte.

Us hi esperem!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: