Per l’Univers, uneix-te a AFA.

Hola famílies.

Volem fer una crida a totes les famílies per animar-vos a que us feu sòcies de l’AFA.

L’AFA està formada per famílies preocupades per l’educació dels nens i les nenes de l’Univers. Som persones que, de forma voluntària, treballem perquè funcionin serveis com el menjador, les activitats extraescolars, l’acollida de matí, els casals de vacances i el pati obert. Dediquem part del nostre temps a organitzar activitats de formació o de lleure com xerrades, tallers, festes i sortides. També ens impliquem en organitzar diferents tipus de mobilitzacions per reclamar que construeixin la nova escola. Finalment, ajudem a l’escola en tot el que necessita: organitzant voluntariat per determinades necessitats (com per exemple construint mobiliari pels ambients), fent el seguiment del projecte de construcció de la futura escola, assecant bassals els dies que plou, vetllant per tenir un pàrquing de bicicletes i patinets, o el que calgui.

Totes aquestes famílies, organitzades a través de comissions, estem desitjant ser cada vegada més. Necessitem que hi hagi més famílies implicades, disposades a compartir el seu temps i, el més important, amb noves idees per millorar dia a dia. Com més famílies siguem, més rica i plural serà l’AFA i més recursos humans, creatius i materials tindrem per construir la millor escola possible.

Per fer-vos sòcies només cal que pagueu una quota anual de 50 euros per família (aquelles que no pogueu assumir aquest cost només heu de parlar amb la comissió de tresoreria). També heu d’omplir el fulletó  i dipositar-lo a la bústia de l’AFA que hi ha a l’entrada de l’escola.

Si a més a més podeu i voleu regalar una mica del vostre temps i formar part d’una comissió de treball, trobareu més informació sobre quina feina fa cadascuna aquí.

Si voleu ampliar informació sobre les activitats de l’AFA, a què destina els diners i els èxits aconseguits des de que es va inaugurar l’Univers podeu entrar aquí.

Per l’Univers, uneix-te a AFA.

Gràcies!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: