Projecte “Famílies amb veu”

L’equip de “Famílies amb veu” et convida a l’AULA de la Fundació Jaume Bofill Quin futur tenen les AMPA? L’associacionisme de pares i mares en l’horitzó 2025 que tindrà lloc el proper 31 d’octubre a les 18:30h. En aquest espai es presentaran els principals resultats de l’informe Més que un gra de sorra. Les associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA) a Catalunya, fruit de l’enquesta en què vas participar com a membre de l’AMPA a principis d’any i que van respondre més de 1.200 AMPA de Catalunya.

En el debat ens preguntarem sobre els reptes que té el model d’associacionisme de mares i pares actual, plantejant-nos les següents qüestions: Poden les AMPA, amb l’aportació voluntària d’uns quants pares i mares, continuar oferint serveis i valor a les famílies en un context de fragilitat econòmica? Podem arribar a nivell col·lectiu un discurs comú que aglutini els interessos de totes les famílies en educació? Poden fer-ho a partir de les actuals  Federacions d’AMPA?

En el debat intervindran Marta Comas (directora de “Famílies amb veu”), Rosalina Alcalde (sociòloga de la UAB i experta en participació familiar a l’escola) i Alfred Vernis (professor d’ESADE i expert en gestió i management de l’administració pública i organitzacions no governamentals sense afany de lucre), i serà moderat per Ismael Palacín (director de la Fundació Jaume Bofill).

Tindrà lloc el dijous 31 d’octubre de 2013 a les 18.30h al Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa” (passeig de Sant Joan, 108. Barcelona). Accés lliure i gratuït. Només cal inscriure’s.

Aprofitem per agrair-te de nou la teva col·laboració en el projecte “Famílies amb veu” i esperem comptar amb la teva assistència a l’Aula.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: