Acta del Consell Escolar del 4/7/2013

1.       Lectura i aprovació de l’acta del consell anterior : S’aprova amb l’esmena per part de les mares conforme el punt on es parla de les colònies no s’ha recollit amb la mateixa intensitat els arguments a favor i en contra. Es demana incloure els punts que hem trobat a faltar
2.       Resum-valoració de les activitats realitzades durant el curs 2012-2013. Aquest punt serveix per mostrar el què s’ha fet durant el curs i valorar-ho.
·         Les mares comenten que el castellà s’ha treballat diferent de les altres matèries i que caldria donar-li més coherència. L’escola comparteix la visió i ho tindrà present de cara al curs vinent.
·         Les famílies plantegen que l’escola també faci reunions a finals de curs amb els pares i mares de valoració general.
·         L’escola demana que a la propera assemblea de l’AFA es faci una valoració de la setmana de les famílies. També trasllada la possibilitat que sigui la mateixa assemblea qui gestioni la participació de les famílies en aquesta activitat.
·         La memòria recull la possibilitat de crear una sala interior de descans en el temps de migdia. A efectes immediats es considera que no es pot fer per manca d’espai però es trasllada al curs vinent la possibilitat d’estudiar la situació. La sala de descans també serviria per acollir als nens i nenes de P3 que no puguin fer la migdiada.
·         Les mares proposen millorar la comunicació de l’escola. L’equip de mestres explica que és un projecte prioritari que endegaran el curs vinent.
·         Es parla de la possibilitat que els pares i mares de l’escola acompanyin als nens i nenes de primer a l’activitat de piscina.
3.      Aprovació, si s’escau, de les quotes de menjador per al curs 2013-2014. La Fina presenta les noves quotes de menjador: 123 € per família durant 10 mensualitats. S’informa que actualment hi ha un superhàbit de 20.000 euros acumulats en tots els anys.
4.  Aprovació, si s’escau, perquè l’AFA gestioni el servei de menjador durant el curs 2013-2014. Les mares informen que des de l’AFA es continuarà gestionant el menjador, amb la complicitat d’Educand i l’escola.
5. Aprovació, si s’escau, de les quotes de material i sortides pel curs 2013-214. S’aprova que quota per a l’any vinent de material i sortides serà de 230€.
6. Aprovació, si s’escau, de les activitats extraescolars pel curs 2013-2014. Per al curs vinent les activitats extraescolars proposades seran: teatre, música, iniciació esportiva, dansa, anglès, acollida de matí i piscina. Es comenta que per a les activitats que requereixen sortir del centre caldrà com a mínim un ràtio de dues persones adultes. Es proposa parlar-ho a la propera assemblea de l’AFA per estudiar la possiblitat que siguin pares/mares volunteris per fer els acompanyaments.
7. Presentació per part de l’AFA del cas d’una alumna de P4. Les mares expliquen la última decisió per part de l’assemblea de l’AFA en relació al cas de la nena de P4 enguixada durant unes setmanes. Des de l’AFA es proposava pagar amb l’excedent de menjador les despeses d’acompanayment que va requerir la nena durant el temps que va estar enguixada. Fins el moment, el cost l’havia assumit la família. Les mestres i direcció deneguen la iniciativa per evitar situacions discriminatòries amb altres famílies que han passat per situacions similars i s’accepta per Consell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: