Festa de final de curs: “Les olimpiades de l’univers” 21 de juny a les 15.15

festaFINDECURS_2013

Us volem convidar a la festa de final de curs: “Les olimpiades de l’univers” que serà el proper 21 de juny, últim dia de classe, a les 15.15 i fins que el cos aguanti, és a dir les 6 de la tarda;-) .

Celebrarem tots junts que s’ha acabat el curs i també aprofitarem per fer l’acolliment de les noves famílies que s’incorporaran a l’escola el curs vinent. Des de la Comissió de Festes hem organitzat un seguit d’activitats inspirades en els Jocs Olímpics. Els nens i nenes podran participar en les proves que es muntaran al pati, com per exemple, salt de longitud, fútbol, gimnàstica rítmica, bàsket… Aquestes activitats començaran a les 15:15h i finalitzaran quan comenci l’actuació de Roger Canals, al voltant de les 16h. Per acabar la festa hi haurà un gelat per a cada nen i nena.

A la comissió només som 4 i per això us demanem la vostra col.laboració. Necessitem que a cada prova hi hagi un parell d’adults que acompanyin als infants i que tinguin cura del material. Els pares o mares que vulgueu col.laborar fent de voluntaris en alguna de les proves us heu d’apuntar a la llista que penjarem al suro de l’AFA a partir de dilluns 10 de juny. També necessitem ajuda per muntar les proves i la decoració i per recollir-ho tot un cop acabada la festa.

Animeu-vos!!

Comissio de festes i activitats familiars. festes.afaunivers@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: