La FaPaC fa una crida a les AMPA a participar en les concentracions convocades avui divendres per rebutjar la LOMCE

Benvolguts i benvolgudes,

La FaPaC, com a membre del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) de Catalunya, us animem a totes les AMPA a participar en les concentracions que hem convocat avui divendres, 17 de maig, a les 19.00 hores a les seus del PP de diverses localitats de Catalunya ( Barcelona: carrer Urgell 248).

El MUCE conjuntament amb altres plataformes i moviments convoquem concentracions en diverses ciutats catalanes on el Partit Popular té seu.

La FaPaC, com a membre del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) de Catalunya, us animem a totes les AMPA a participar en les concentracions que hem convocat avui divendres, 17 de maig, a les 19.00 hores a les seus del PP de diverses localitats de Catalunya.

L’objectiu d’aquestes concentracions pacífiques és mostrar el nostre rebuig a la LOMCE que el Consell de Ministres del Govern del Partit Popular aprova avui mateix. És el moment de ser més contundents que mai i fer visible públicament la nostra oposició a la llei Wert.

Aquesta reforma educativa és del tot innecessària, del tot aliena a criteris científics, tramitada sense consens d’esquenes a la comunitat educativa. Vol imposar-se des d’una majoria absoluta cada cop més deslegitimada, la qual cosa fa pensar que s’està mirant més l’interès del partit que l’interès de la societat.

Hem de dir NO. Hem de continuar defensant el model d’escola pública en català i sense retallades.

Coincidint amb el fet que aquesta tarda hi ha reunió de la Junta General de FaPaC, els seus representants es desplaçaran a la seu del Partit Popular Català (PPC) de Barcelona, al carrer Urgell 248, per participar en la concentració que hi ha convocada i així fer sentir la nostra veu, la veu de les famílies.

Us animem a què les AMPA també participeu en les concentracions de les vostres localitats!

Més informació: http://www.fapac.cat/2013/05/concentracions-les-seus-del-pp-rebutjar-la-lomce

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: