25 Abril Pren el teu centre

Famílies us recordem que demà dia 25 ens tanquem a l’escola per defensar l’escola pública
A partir de les 18.30 TOTS A L’UNIVERS (vestirem l’escola de groc, ballarem i soparem tots junts i qui vulgui hi passarà la nit)

Pel futur dels nostres fills no falteu a la cita!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=gi_Yvbo5XYE&feature=youtu.be

La nostra veu s’ha d’escoltar ara més que mai. No podem fer un pas enrere en la nostra defensa de l’educació pública de qualitat que tots i totes volem per als nostres fills. L’educació pública amb igualtat d’oportunitats per a tothom és un dels pilars fonamentals en una societat democràtica i cal defensar-ho col·lectivament i amb fermesa. Aquesta serà una bona oportunitat per fer sentir la nostra veu i fer que es visualitzin les nostres reivindicacions.

És el moment de continuar rebutjant, encara amb més força, les retallades pressupostàries en l’Educació pels seus efectes negatius, especialment cap als sectors més desprotegits de la societat. No podem permetre cap tissorada més de professorat, de recursos, beques, tancament d’aules i centres, etc. El futur dels nostres fills i filles no pot quedar hipotecat per unes polítiques que menystenen l’educació i que estan desmantellant el nostre sistema educatiu. Hem de dir-ho alt i clar. Hem de respondre amb unitat i força.

També és el moment de rebutjar la normativa que vol desplegar la LOMCE perquè suposa un pas enrere, és una llei retrògada i sense consens, i no millora el funcionament de l’escola pública catalana sinó que va en contra del seu esperit.

cartell 25A Gràcia-1

Diada de les tancades: Usem el hashtag: #25ATancades quan fem fotografies a Instagram o per indicar que ens agrada veure-ho a Facebook o bé compartint les tancades a Twitter.

Imagen 2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: