Manifestació 23F: Per la justícia social. Fem-los fora. Juntes podem

El proper dissabte 23 de febrer s’ha convocat una manifestació a Barcelona amb el lema “Per la justícia social. Fem-los fora. Juntes podem”, impulsada per diferents col·lectius i moviments socials que estan sumant forces en contra de la dictadura financera i  la política de retallades que estem patint al nostre país.

Des de l’Assemblea Groga de Gràcia (AGG) i Coordinadora d’AMPAs de Gràcia donem suport a la manifestació i s’anima a tot el sector educatiu de Gràcia (mestres, professorat, alumnat, AMPAs, famílies, personal no docent i educadors/es en el lleure) a participar-hi.

El punt de trobada de la manifestació és la plaça Catalunya a les 18.30h. L’Assemblea de la Vila de Gràcia, amb el suport de molts altres col·lectius del barri ha convocat a les 17h a Jardinets de Gràcia per fer una columna unitària de tots els àmbits de Gràcia (salut, educació, drets i llibertats, tercer sector, laboral, etc.).

El divendres 22 al pati obert farem pancartes amb peixos de color groc que representin els del cartell de la convocatòria. Es tracta de mostrar que la unió dels peixos petits pot menjar-se al peix gran.

cartell-gracia

Més informació: 
www.23flluitesalcarrer.wordpress.com
http://23fgracia.wordpress.com/ (columna de Gràcia)
Facebook: al qual us podeu adherir http://www.facebook.com/events/440400589366870/?fref=ts
Twitter: els hashtags que podeu piular són: #FemlosFora23F i #23F

Activitats  paral · leles:
Dimecers 20 a les 19h a La Torna (St. Pere Martir, 37) es pintaran pancartes i un peix gran (com el del cartell). Gent amb esperit artístic benvinguda!! Recordeu que es convida a tothom a portar peixets el dia de la mani.

Divendres 22 a les 19h es fara  la darrera reunió de preparació del 23F Gràcia. Tothom qui vulgui hi és convidada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: