Manifestació 23F

Missatge de Coordinadore de Ampes de Gràcia:

Us faig arribar informació sobre la manifestació que s’està preparant pel 23F amb el lema “Fem-los fora. Juntes podem. Lluitem per la justícia social”, impulsada per diferents col·lectius i moviments socials* que estan sumant forces en contra de la dictadura financera i contra la política de retallades. Aquesta acció tindrà lloc paral·lelament a la que es farà a altres ciutats de l’estat espanyol sota el paraigües “Marea Ciutadana”: http://mareaciudadana.blogspot.com.es/.
A Barcelona, i a partir del treball que s’està fent des de diversos col·lectius del nostre territori s’estan preparant tres columnes:
 – Drets socials / sector públic: educació, sanitat, bombers, sector social… – Punt de sortida: Palau de Mar – Conselleria de Benestar Social 
– Drets laborals: Telefónica (comencen vaga de fam el mateix 23F), aturats – Punt de sortida: (Comitè Empresa Telfònica a Marqués Camposagrado)
– Antirepressió: ojocontuojo, stop bales de goma, papers per a tothom, tancament de CIEs – Punt de sortida: Casp-Pg. de Gràcia
 
Les tres columnes confluiran en un únic punt de trobada: Pl. Catalunya a les 18.30h per iniciar un itinerari fins a Pl. Sant Jaume.
 
Des de l’Assemblea Groga de Gràcia i l’Assemblea Vila de Gràcia (AVG) estem promovent que surti una columna des de Gràcia que aglutini el màxim de col·lectius i persones del barri (ja es veurà si per anar directament a Pl. Catalunya o es pot arribar fins a la columna de drets socials).
Per això convoquem a una reunió el proper divendres 15/02 a les 19h al Banc Okupat (Travessera de Gràcia, 181), seu de l’AVG, a tots aquells col·lectius i persones que es vulguin involucrar en la preparació i difusió d’aquesta manifestació.  Proposta d’ordre del dia de la reunió de divendres 15, obert a tothom:
http://titanpad.com/J8XtKJ8dss
 
Ben aviat disposarem de l’itinerari de la mani, cartell i altres elements de comunicació perquè tothom es pugui involucrar en la difusió però en qualsevol cas la reunió de divendres ha de servir per visualitzar que hi ha tot un moviment al barri que conjuntament podem sumar esforços en aquesta acció col·lectiva i aconseguir promoure una gran columna que surti des de Gràcia.
Aquest mail és una crida específica al col·lectiu d’educació i a les AMPAs, també comptem amb vosaltres a la reunió d’aquest divendres. Alhora us demanem difusió al màxim a d’altres persones i col·lectius amb qui tingueu contacte. Necessitem sumar esforços de tots els sectors socials i tenim poc temps però Juntes podem!!
 Coordinadora laboral de centres sanitaris, Ass. Interins, Coordinadora Interzones, PUDUP, Ojocontuojo, Stop Bales de Goma, Auditoria del Deute, tercer sector (samarretes taronges), Ass. Groga de Gràcia, Ass Sant Martí, Ass Poble Nou, Ass Sants, Ass Poble Sec,CGT, USTEC, SEPC, etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: