El Pais, El Puntavui y Gracia televiso fan ressò de la gran festa de L’Univers i punt

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Una marea amarilla inundó ayer el barrio de Gràcia, en Barcelona. Padres y madres de la escuela Univers volvieron a ingeniárselas para reivindicar de forma creativa unas instalaciones dignas parta los niños, esta vez vistiend ode amarillo los árboles de la calle Verdi. LLegir +: El País

Ahir al matí, els pares i mares del centre de primària Univers, del districte de Gràcia de Barcelona, van fer un pas més en l’original campanya de reminiscències artístiques que lideren des de fa mesos per reclamar la construcció d’un nou equipament que ha quedat en suspens per les retallades de la Generalitat. LLegir +:El Punt avui

Els arbres d’un tram del carrer de Verdi llueixen a partir d’avui una decoració ben particular. LLegir +: Gracia-TV

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: