Acte de campanya campanya de la CUP-Alternativa d’Esquerres de Gràcia: Escola Univers.

Ens ha arribat aquesta convocatoria:

Bon dia,

Dins dels actes de campanya de la CUP-Alternativa d’Esquerres de Gràcia hem volgut dedicar una jornada a una de les problemàtiques més feixugues del Districte: l’escola Univers. A més, volem fer una jornada de difusió de les propostes de la CUP-AE presenta per les eleccions autonòmiques del 25-N, com a pasos per aconseguir una educació única pública, catalana i de qualitat, en la qual els drets de les treballadores i de les estudiants estiguin realment coberts i ningú hagi de renunciar a una educació per motius econòmics o culturals.

És per aquest motiu que us convidem a la xocolatada per l’escola pública que celebrarem avui dimarts 13 de Novembre a les 16h a Pl. Romaní. Hi haurà també activitat infantil i material sobre la campanya d’educació que estem duent a terme.

Us adjuntem l’esdeveniment de facebook de l’acte:
http://www.facebook.com/cupbarcelona.districtegracia#!/events/112228818924072/

Ajudeu-nos a fer-ne difusió!!

CUP-AE Gràcia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: