Taller de construcció d’un gegantó i dos capgrossos

L’AFA amb la participació dels infants de l’escola i el taller de construcció d’imatgeria festiva Gabins, hem previst laconstrucció d’un gegantó i dos capgrossos que formaran part del patrimoni d’identitat de l’escola i del barri de Gràcia.
Podeu veure  la proposta pedagògica i una descripció del procés de construcció dels tres personatges.

Organització del taller

Inscripcions: del 12 a 23 de novembre a través del següent formulari d’inscripcions (cliqueu l’enllaç)

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dGQ2VGxDY01wVEJxX0pIWVBmVFNTQ1E6MQ

Duració: Es faran 10 sessions de 16.30 a 19.30h.

Participants: A cada sessió hi participaran 10 adults acompanyats de 10 nens. Al ser sessions de 3 hores recomanem que tingueu previst que els vostres infants puguin plegar abans de les 19.30h.

*NOTA: Volem posar totes les facilitats perquè tothom participi!! Les famílies que teniu més d’un infant no patiu. En una mateixa sessió es pot entrar primer amb un i després amb l’altre. Per els més petits, a més del taller de construcció del gegantó i els dos capgrossos, està previst organitzar un petit taller per oferir alguna activitat relacionada més adaptada a la seva edat. Un cop estiguin configurats els grups també ens organitzarem amb les famílies del pati obert per cobrir les necessitats de suport a les famílies que participin al taller.

Calendari: El taller començarà el dilluns 3 de desembre i finalitzarà el divendres 25 de gener.

Per treballar l’esbós dels personatges es farà en una primera sessió conjunta en horari escolar el 23 de febrer per fomentar la participació tant dels nens i nenes com també de l’equip docent. Les sessions de taller es faran els dilluns i els divendres que apareixen al formulari d’inscripció.

El dilluns 28 de gener es farà una segona sessió conjunta i oberta a totes les famílies, en horari extraescolar, per veure el resultat final del taller i posar els vestits als gegants.

Quota d’inscripció (inclou un adult + un infant): 5 euros/sessió membre AFA i 8 euros/sessió membres NO AFA.

Presentació dels personatges i proposta de carnaval

Es celebrarà una festa a l’escola, oberta a les famílies, el dia 1 de febrer per fer la presentació a tota la comunitat educativa i veure el resultat final.

Els 3 personatges sortiran a la rua del carnaval del barri acompanyats de totes les famílies i l’equip de mestres, tots disfressats.

Des de l’AFA es proposa també una disfressa conjunta per tota l’escola amb caràcter festiu-reivindicatiu: “La colla Castellera de Construïm l’Univers”.

La disfressa consistirà en anar vestits de colla castellera:

· Samarreta amb imatge “construïm l’Univers” i pantalons negres.

· Faixa i mocador grocs.

Properament rebreu un e-mail convidant-vos a participar a la rua de carnaval 2012.

Animeu-vos a participar!!! Us hi esperem a tots i totes!!!
Per mes informació podeu contactar amb: Sandra Val (Martí P4), Liliana Pinacho (Marçal P4), Txell Rodon (Pau 1er i Joan P4) o Sònia Centelles (Ona 1er), o podeu enviar un correu electrònic a mobilitzacions.afaunivers@gmail.com

 

Moltes gràcies.
Comissió Mobilitzacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: