Acte de campanya d’ICV-EUiA als terrenys (pl. Lennon) de la nova Escola Univers.

Des de la coordinadora d’AMPes arriba aquesta convocatòria:

La coalició d’ICV-EUiA de Gràcia realitzem el nostre primer acte de campanya el proper dissabte, 10 de novembre, al matí a partir de les 11,30 hores, en el que vol ser una original acció directa en defensa de l’escola universal, pública i qualitat. L’acte consistirà en “fer una classe” en l’actual solar amb “pissarra i pupitres” als terrenys de Bailén (plaça Lennon) de la nova Escola Univers, la construcció de la qual està aturada per CiU i PP i actualment encara en barracons. La gent d’ICV-EUiA hi representarem una classe molt especial, un dictat amb referències a la resolució del govern.

Us demanen doncs la vostra participació.

Salutacions i fins dissabte!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: