Taller formatiu Consell Escolar de Centre

Com ja sabeu, aquest any tornen a haver-hi eleccions al Consell Escolar de Centre. De nou la FaPaC ha encetat una campanya a nivell de tota Catalunya per transmetre la importància de que les famílies participeu en el Consell Escolar de les vostres escoles i instituts, per decidir sobre temes com: l’horari escolar, el que mengen els teus fills, el tipus d’escola que vols, les activitats extraescolars, el cost del material… Aquesta campanya inclou una sèrie de tallers que volen explicar el funcionament del consell escolar, així com el nivell d’incidència que podeu tenir les AMPA, els pares i mares en aquest marc. La delegació de Barcelona ciutat té, entre d’altres objectius, la realització de diversos tallers en els diferents districtes de la ciutat. Us informem que una d’aquestes xerrades-taller programada per a les AMPA de Barcelona ciutat serà el proper dijous 15 de novembre a les 18h a la seu de la FaPaC (c/ Cartagena, 245, àtic).

Us agrairíem que, en la mesura del possible, ens confirmeu la vostra assistència, ja que l’aforament és limitat. Esperem que aquesta activitat sigui del vostre interès. Us hi esperem!!! Ma Luisa Expósito Coordinadora Delegació Barcelona Ciutat FaPaC bcnciutat@fapac.cat Tel. 93-435-81-98

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: