Vaga d’estudiants, pares i mares d’alumnes el 18 d’octubre.

Per primera vegada en la història els pares i les mares d’alumnes convoquen una vaga general en l’àmbit educació. Serà el 18 d’octubre i els convocants són la Confederació Espanyola d’Associacions de Pares i Mares i la Plataforma Estatal per l’Ensenyament Públic. Ambdues organitzacions demanen que aquest dia les famílies no portin els infants a l’escola. Consideren molt greu l’estat del sistema educatiu, condemnen els retalls de Govern i demanen la dimissió del ministre Wert. La vaga s’inserirà en una “setmana de lluita” que inclourà diverses actuacions.

Tambe la FaPaC, com a membre del Marc Unitari de la Comunitat Educativa, dóna suport a les accions impulsades pel Sindicat d’Estudiants aquesta setmana a l’ensenyament secundari. La federació deixa en mans dels alumnes i de les famílies la voluntat d’exercir el dret de vaga convocada per dijous 18 d’octubre.

Més informació:
CEAPA
http://www.sindicatdestudiants.net/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: