Reunió amb l’ajuntament el 22 de maig

Benvolgudes famílies,
El passat 22 de maig l’AFA es va reunir novament amb representants de l’ajuntament: Maite Fandos, regidora del Districte de Gràcia,  Gerard Ardanuy, regidor d’educació i vice president del Consorci d’eduació de Barcelona i Berta Clemente, consellera d’eduació del districte. També va assistir a la reunió el Gerent de BIMSA, Sr. Àngel Sanchez.

A continuació fem un resum dels temes tractats i els compromisos adquirits:

 

  • La Regidora Maite Fandos està interessada en que l’Univers es faci i ho està demanant a l’Ajuntament.
  • L’Univers ha passat de ser un problema de districte a ser un problema d’Ajuntament prioritari de resoldre. Alguns indicadors: BIMSA té molta pressió per resoldre el tema de l’operador; l’Alcalde de la ciutat Xavier Trias ha anat a veure el mur del solar on es van enganxar els retrats dels alumnes de l’escola (Inside Out Project).
  • La Regidora Maite Fandos no descarta la possibilitat que l’ajuntament avanci els diners per la construcció de l’escola, tot i que tampoc es compromet.
  • El projecte es segrega de manera que les obres competència de l’ajuntament (pàrking i bressol) puguin avançar sense haver d’esperar a poder disposar del pressupost per la construcció de l’escola.
  • L’Ajuntament vol un operador privat per l’explotació del pàrking. Si no troba finançament privat, el pàrking el farà BSM. No es compromet fins a quina data s’estarà buscant operador privat. Aquesta setmana hi ha una reunió prevista a l’Ajuntament per parlar d’aquest tema. La Berta Clemente es posarà en contacte amb l’AFA per explicar-ne les novetats.
  • El projecte executiu està aturat a l’espera de resoldre la qüestió del parking. S’està en la fase avantprojecte i pla especial.

COMPROMISOS:

  • Abans d’acabar el mes de juny es programarà una reunió amb l’AFA, M. Fandos, B. Clemente i A. Sanchez (Gerent BIMSA) per parlar tema pàrquing, PIM, etc si hi ha novetats.
  • La regidora Maite Fandos demanarà reunió amb el Sr. Xavier Trias.
  • Abans d’acabar el mes de juny es programarà una reunió amb el Sr. Jordi Roig (Director General de Centres Públics del Departament d’Ensenyament). A organitzar pel Regidor d’educació Gerard Ardanuy.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: