12 M. Manifestació contra les retallades en educació. 17:30 a Rambla Catalunya/Ronda Universitat

Participeu en la Manifestació unitària contra les retallades! En el marc de la convocatòria social del 15-M del proper dissabte 12 de maig a Barcelona, la Comunitat Educativa convoca una Manifestació contra les retallades en educació.

El lema de la manifestació és Per l’educació pública, cap retallada! i es vol denunciar públicament les retallades que està patint el model educatiu públic.

Punt de trobada: A les 17:30 a Rambla Catalunya/Ronda Universitat Porteu samarretes grogues!

Cançó per demà: AI SI ET RETALLO!

En aquests moments, cada cop és més necessari que sortim al carrer per reclamar a les administracions que l’educació sigui considerada una prioritat en la despesa pública. Des del Govern de l’Estat i des de la Generalitat continuen arribant anuncis de noves retallades pressupostàries en educació. Això no ho podem permetre. Els nostres infants i joves no han de pagar aquesta crisi. Tenim l’obligació de garantir una educació de qualitat i una vida personal i laboral dignes, doncs la seva educació és el futur de la nostra societat.

Volem que se’ns escolti, volem fer molt soroll, per això us animem a tots i totes a compartir un acte de protesta comú on la veu de les famílies s’escolti alt i perquè tothom s’assabenti del que s’està fent a l’educació pública.

COMPTEM AMB VOSALTRES!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: