Cartes al director. El Punt Avui i 20 Minutos

Gràcies a la vostra col·laboració, avui hem sortit a:
El Punt Avui
20 Minutos

Potser és el moment de començar a canviar
12/03/12 02:00 – ELISABET ALMIRALL / Barcelona

Som uns pares de l’escola L’Univers, una escola pública qualsevol de Barcelona, però amb algunes peculiaritats. I us volem proposar un joc: tanqueu els ulls i imagineu una escola que no disposa d’espais suficients per desenvolupar el seu projecte educatiu (desdoblaments, etc.), la biblioteca és un carretó ple de llibres, no té cuina pròpia, només té quatre ordinadors, un pati del qual els nens no poden gaudir els dies de pluja, ni els posteriors perquè no drena bé i una llista innombrables de coses. Però és una escola de la qual els alumnes i les famílies estan molt contents de formar part, perquè els agrada i creuen en el projecte educatiu del centre. Imagineu tot això, però ara obriu els ulls i penseu què faríeu si fos l’escola dels vostres fills, després de quasi tres anys de barracons, reivindicacions, un solar de 15 milions d’euros que continua buit i una provisionalitat que s’allarga uns quants anys més. I tot això per un munt de promeses polítiques incomplertes i un abandonament total dels polítics. Aquest és un exemple més de la importància que donen a l’educació pública, de la mala gestió dels recursos i de la tendència que tenen els nostres governants de no acabar els projectes, tot i haver-hi invertit molts diners. Potser és el moment de començar a canviar?

One thought on “Cartes al director. El Punt Avui i 20 Minutos

  1. Hola família de l’escola l’Univers!
    Us entenc perfectament. Aquí, on jo visc, Eivissa, també hi han unes quantes escoles amb la mateixa situació. No deixeu de lluitar que de ben segur la unitat i la força de tota la comunitat educativa es farà sentir.

    Una abraçada

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: