Reunió de l’AFA amb la Regidora del Districte i el Regidor d’ensenyament

Aquest passat divendres representants de l’AFA varen tenir una nova reunió amb representants de l’ajuntament. Concretament la trobada es va fer amb Gerard Ardanuy, regidor d’educació i vicepresident del Consorci d’Educació de Barcelona, i la regidora del Districte de Gràcia, Maite Fandos. Inicialment havia d’assistir-hi també l’alcalde però finalment caldrà cercar una altra data per aquesta trobada.
A l’assemblea del proper dilluns 5 de març tindrem ocasió de parlar de tot plegat però de moment us fem arribar cinc cèntims del que es va parlar i acordar.
L’ajuntament va defensar que l’escola és de la Generalitat i que l’ha de finançar i construir la Generalitat. Insisteixen que han prioritzat amb el govern autonòmic la inversió per l’escola l’Univers, juntament amb la de Can Fabra i els Encants. L’AFA va demanar de fer una trobada conjunta ajuntament i AFA amb Jordi Roig, Director General de Centres Públics de la Generalitat i la petició va ser recollida pel regidor d’eduació que mirarà d’agendar aquesta reunió.
El projecte executiu en curs, necessari per licitar, adjudicar i iniciar l’obra, en aquests moments està esperant que es decideixi qui gestiona el parking que es construirà al mateix solar. Està previst que d’aquí a un més aquest aspecte quedi resolt i es pugui acabar el projecte executiu i cedir el solar a la Generalitat.
Referent a les alternatives per a la solució provisional, que demà dimarts 28/2 el Consorci explicarà en detall a totes les famílies, la regidora del districte va mostrar-se interessada per saber quina opció preferiríem les famílies. L’AFA va manifestar que les famílies tenen l’horitzó de la solució definitiva i aquesta és la única solució que els podrà satisfer. Es va demanar l’assitència del districte a la reunió informativa a les famílies.
Es va acordar que:
– Reunió amb l’alcalde es manté independentment.
– Es fara una nova reunió de seguiment d’aquí un mes amb el tema del parking resolt.
– A la mateixa reunió es mirarà de coincidir també amb BIMSA amb presentació del projecte executiu i temporització, sino es possible en la mateixa reunió, en una altra.
– Reunió 28/2 s’explicaran i dibuixaran les 2 alternatives valorades: ampliació de barracons i sant josep
– El Regidor d’educació mirarà d’agendar una reunió conjunta ajuntament i AFA amb Jordi Roig, director general de centres publics de la Generalitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: